Gå til indhold
©  Foto:

Brettevillesgade 17

I Aalborg centrum, lige ved siden af Karolinelund, finder du lejligheden i Brettevillesgade.  Med denne centrale placering er du tæt på alt – om det er kultur, shopping, vand eller caféer du søger. 

Med egen indgang fungerer denne lejlighed perfekt som udgangspunkt for den kommende storbyferie for hele familien eller til et længerevarende arbejdsophold. Byens gågader, butikker, caféer og skjulte skatte ligger i gåafstand, mens du lige rundt om hjørnet finder busstoppesteder til både øst og vest.

Lejligheden, der kan lejes hele året rundt, er inddelt i to værelser – et soveværelse med dobbeltseng og en rummelig opholdsstue med spisestue. Derudover rummer lejligheden et tekøkken samt badeværelse med bruser. Med i prisen får du desuden trådløs internet, kabel-tv, stereoanlæg og meget mere. Da dette er en selvstændig lejlighed, er der ikke morgenmad inkluderet – men der er hjælp af hente hos Abbey Road Café.

Tæt på natur, kultur og vand, samt charmerende by stemning

Lejligheden ligger i et hyggeligt område, omgivet af bygninger fra gammel tid, helt moderne byggerier og Aalborgs gamle tivoli, Karolinelund. Går du mod nord, ned til Limjorden, kan du følge Aalborg Havnefront hele vejen ind til midtbyen – men ellers kan du også gå af de snoede gader, hvor du kan opleve den charmerende by stemning. Søger du kultur, måske en international koncertoplevelse, så ligger lejligheden lige ved siden af Skråen i Nordkraft og meget tæt på Musikkens Hus.

Læs mere om Brettevillesgade 17 i Aalborg…

 

 

Mød os her: