Gå til indhold
©  Foto:

Brdr. Price

Brødrene Prices restaurant er beliggende ved C.W. Obels Plads. Restauranten er bygget på de samme værdier som har populariseret Price-brødrenes kogekunst, samt deres restaurant i København.

Brdr. Price i Aalborg er en videreførelse af Price-brødrenes gastronomiske familiefortælling, der bygger på værdier om hjemlighed, kvalitet og mad lavet fra bunden. Menuen består af særligt udvalgte og lokale råvarer, herunder færøske laks, kvæg fra Mariagerfjord, vildt fra Rævhede og generelt økologisk produktion i mindre målestok.

Fransk, friskt og stadigt hjemligt

Selve restauranten er et fransk brasserie, der ud over den gode mad, også serverer kolde øl og lækker vin selv i de sene aftentimer, hvor køkkenet er lukket. Indretningen er klassisk fransk inspireret med snehvide duge, brunt trægulv og kunst hængende fra spejlvæggene. Restauranten er stor nok til at holde på stemningen, og lille nok til at give en autentisk intimoplevelse.

De fleste malerier i restauranten er malet af Adam og James’ far, John Price og der hænger også kostumetegninger fra teaterforestillinger, som forældrene var med til at lave, samt spisekort, som familien har taget med fra restauranter, der har betydet noget særligt.

Bygget på forkærlighed for byen

Brdr. Price Aalborg er den første udvidelse af brødrenes restaurants-koncept, siden de startede visionen op i København. James Price har et ganske særligt forhold til Aalborg, som blandt andet er blevet etableret gennem Cirkusrevyen, der i mange år besøgte Aalborg. Selve bygningen, der ligger velplaceret i hjertet af C.W. Obels plads i Aalborg, er specielt udvalgt af Adam og James på grund af dens særlige historie og atmosfære.

Brødrene elsker Aalborgs ’råhed’, som de blandt andet ser eksemplificeret i kulturbygningen Nordkraft, og restauranten er derfor også sponsor for Aalborgs fodboldhold AAB.

Menu med spændvidde

Restauranten byder indenfor til frokost og aften alle ugens dage, samt til brunch lørdag og søndag. Til frokost serveres der bl.a. lækre sandwiches, lette retter, smørrebrød og en varieret frokosttallerken til dem som gerne vil smage lidt forskelligt. Om aftenen kan du vælge mellem flere spændende retter der spænder fra snacks, side orders og østers til specialiteter, grillmad og sæsonretter.

Om konceptet, udtaler brødrene selv:

”I vores barndomshjem fyldte maden meget uanset om det var frikadeller, sol over Gudhjem eller finere fransk madlavning. Det lagde grunden til den madglæde, der har fulgt os resten af livet. Dén vil vi forsøge at give lidt videre på vores restaurant. Kodeordene for os er hjemlighed, hygge og personlighed. Hvad vi serverer? Alt det vi elsker selv. Fra bankekød til kaviar.” – Adam og James Price

Læs mere om Brdr. Price i Aalborg...

Mød os her: