Gå til indhold
©  Foto:

Brasserie og Restaurant NO76

NO76 byder indenfor til lækker mad i nyrenoverede lokaler. Derudover råder restauranten over en hyggelig lille gårdhave med loungemøbler, hvor det er muligt at nyde en kaffe eller et godt glas vin.

Den grundlæggende tanke med NO76 er at hygge og kræse om gæsterne med kreativ og ærlig mad lavet i det åbne køkken og tilberedt af kompetente og dygtige kokke. Restauranten lever på fineste vis op til egen målsætning, idet Nordjyskes madanmeldere gav oplevelsen hos NO76 fem gafler og beskrev det som ”En stor gastronomisk oplevelse”.

Kerneydelsen hos NO76 er ægte og ærlig mad, fremstillet af friske råvarer, til en pris hvor alle kan være med. Dertil serveres skønne vine fra kongelig hofleverandør Kjær og Sommerfeldt. Restauranten har 80 pladser, alle med god plads, to etager med kunst, stemning og et åbent køkken, hvor du kan følge kokkens tilberedning af din middag.

Vil du hellere spise hjemme?

Der kan fra restauranten også købes ’mad ud af huset’ til den aften, hvor tiden bare ikke er der til at kokkerere selv. Det er muligt at vælge mellem forskellige buffeter og endda selv at vælge og sammensætte menuen.

Brasserie og Restaurant NO76 har en meget central beliggenhed på en af Aalborgs hovedgader, og vil du fortsætte en tur i byen efter en dejlig middag, er der ikke langt til Aalborg Kultur & Kongres CenterKulturhuset Nordkraft eller Aalborg Teater.

Læs mere om Brasserie & Restaurant NO76 i Aalborg...