Gå til indhold
©  Foto:

Backyard Stage

Tessa, Lord Siva, Lamin, ICEKIID og flere store navne er på plakaten til lanceringen af nyt
koncertkoncept; Backyard Stage.

Backyard Stage er en nylanceret koncertoplevelse for unge over 18 år. Backyard Stage vil i 2023 bringe det nystartede koncertkoncept til henholdsvis Rødovre, Esbjerg og Aalborg med mulighed for endnu flere byer til næste år.

Backyard Stage glæder sig til at bringe musikoplevelser rundt i landet - i form af hvad arrangørerne selv beskriver som en lokal ‘havefest’. Listen af kunstnere på plakaten er lang og repræsenterer tidens største kunstnere samt flere fremadstormende navne. Det er et musikprogram med et ungt outlook, men stadig med en bred appel, hvilket er et bevidst valg fra arrangørerne. Backyard Stage er kommet for at blive, og arrangørerne er allerede ved at overveje, om konceptet skal udvides til flere byer næste år.

Gode oplevelser - mere end én dag om året

Visionen bag Backyard Stage er ikke blot at skabe musik oplevelser over sommeren, men også at støtte lokale foreninger og initiativer der skaber oplevelser året rundt. "Vi vil bringe byen sammen, og give unge en mulighed for at opleve nogle af tidens største kunstnere i et unikt univers blandet med et lille drys af festival stemning. Samtidig er vores vision at bidrage til det ungemiljø, der i forvejen skaber oplevelser og rum for de unge i lokalområdet året rundt. Backyard Stage er en fejring af musikken og en mulighed for at bidrage til de andre gode initiativer, der skaber noget for de unge", udtaler Jakob Haals, initiativtager bag Backyard Stage.

Musikprogrammet er allerede offentliggjort, og med enkelte undtagelser kan alle kunstnerne opleves i alle 3 byer. Fuldt line-up; Bathsheba, Emil Lange (Esbjerg og Aalborg), Gobs, Icekiid, Lamin, Lord Siva (Rødovre), Skinz, Tessa, The Jerryz, Thor Farlov og TooManyLeftHands (Rødovre). Billetterne er sat til salg d. 6. marts, og der er ekstra gode priser at hente på de første 50 billetter til hver by. Billetterne kan købes via hjemmesiden fra d. 6. marts kl. 11.

Hold øje med Backyard Stages sociale medier for yderligere information om programmet, billetsalget og generel info omkring arrangementet.

Mød os her: