Enjoy Nordjylland

Anne-Sophie Mutter & DR Symfoniorkestret

Stjerneviolinisten Anne-Sophie Mutter vil i fællesskab med den talentfulde chefdirigent Fabio Luisi og DR Symfoniorkestret fylde Musikkens Hus med smuk musik, når de fejre 250-året for Beethovens fødsel.

Ludwig van Beethoven betragtes af mange som mesteren af ​​klassisk musik. Som en af de mest spillede komponister skubbede han grænserne for musik, og hans musik er stadig inspirerende den dag i dag. Hans 250-års fødselsdag skal derfor selvfølgelig fejres, og dette sker den 26. juni i Koncertsalen i Musikkens Hus, når verdensstjernen Anne-Sophie Mutter træder ind på scenen i Koncertsalen og spiller to af Beethovens store værker, samt et enkelt af Johannes Brahm.

Foruden chefdirigent Fabio Luisi og ​Danmarks ældste radioorkester, DR Symfoniorkestret, vil de to dygtige musikere Daniel Müller-Schott og Lauma Skride indtage scenen sammen med Anne-Sophie Mutter i Beethovens Tripelkoncert. Du kan dermed se frem til en stjernespækket og formidabel aften i den klassiske musiks tegn.  

Info om COVID-19

Musikkens Hus tager situationen alvorligt og gæstens sikkerhed og tryghed er i højsædet. Læs mere om hvilke forholdsregler Musikkens Hus tager på deres hjemmeside.

Læs mere om Anne-Sophie Mutter og DR Symfoniorkestret i Musikkens Hus i Aalborg…