Enjoy Nordjylland

Alene Hjemme in Concert

Er du fan af juleklassikeren ’Alene Hjemme’ og bare må se den hvert år, for ellers er det ikke rigtig jul? Hvad så med at skifte fjernsynet ud med Musikkens Hus, et stort biograflærred og livemusik.

Gennem hele december måned inviterer Musikkens Hus på fantastiske juleoplevelse for både børn og voksne, og én af disse er intet mindre end ’Alene Hjemme in Concert’. Den 3. december kan du se frem til at opleve den humoristiske juleklassiker ’Alene Hjemme’ tilsat ekstra julemagi, når Aalborg Symfoniorkester fremfører filmens music score live.

I år er det 30 år siden filmen for første gang ramte biograferne, og sidenhen er det blevet en de mest ikoniske juleklassikere, som er must-see for mange mennesker hen over julen. Filmen med den lille dreng Kevin McCallister der bliver glemt af forældrene og gennem hele filmen må bekæmpe de uduelige indbrudstyve. Så er du klar på en hel fantastisk oplevelse, så skynd dig at booke en billet.

Info om COVID-19

Musikkens Hus tager situationen alvorligt og gæstens sikkerhed og tryghed er i højsædet. Læs mere om hvilke forholdsregler Musikkens Hus tager på deres hjemmeside.

Læs mere om ’Alene Hjemme in Concert’ i Musikkens Hus i Aalborg…