Abbey Road/Let it be - The final albums

Nogen af de bedste danske topsolister og musikere går nu sammen for at hylde og fortolke den ikoniske gruppe The Beatles og fejrer 50 året for udgivelsen af deres sidste album, det sker på Skråen til oktober.

Fire-kløveren – John, Paul, George og Ringo kan næppe erstattes for deres musikalske arv er legendarisk. Dog kommer Bjørn Fjæstad, Bobo Moreno, Jimmy Jørgensen & Dicte sammen for at hylde og fejre legenderne. Akkompagneret af et af danmarks bedste backing bands under ledelse af kapelmester Kennet Lauridsen levere musikerne en enestående oplevelse i Skråen.

Med en fælles kærlighed for The Beatles kan publikum og musikerne glæde sig til at genopleve sangene som Let it Be, Here Comes The Sun, Come Together, Maxwell’s Silver Hammer, Get Back, The Long & Winding Road, Something, med flere. Det bliver en musikalsk rejse du ikke vil gå glip af.

Info om COVID-19

Skråen tager situationen alvorligt og gæstens sikkerhed og tryghed er i højsædet. Læs mere om hvilke forholdsregler Skråen tager på deres hjemmeside.

Læs mere om Abbey Road/Let it be – The final albums i Skråen I Aalborg…