Gå til indhold
©  Foto:

Aalborg Havnebad

I sommerhalvåret åbner Aalborg Havnebad dørene op til hygge for hele familien. Her er der plads til både ren afslapning, plasken i vandet eller noget helt tredje. Så det er bare om at komme afsted!

Har du ikke mulighed for at komme til stranden, men hungrer efter at hoppe i bølgen blå, så er Aalborg Havnebad et godt alternativ. Det lille hyggelige havnebad giver dig nemlig mulighed for at ’komme lidt væk’ fra dagligdagen, læse en god bog under solens varme stråler og springe i det friske fjordvand. Derudover er beliggenheden helt i top med Jomfru Ane Parken som forhave og både pub og restaurant lige rundt om hjørnet.

Havnebadet, der er en flydebro, giver plads til både store og små. Her finder du børnebassin og legebassin, med lav dybde og fast bund, samt udspringsbassin og motionsbassin. I midten af det hele står det høje skibstårn og knejser mod himlen, mens det byder på udspringsvipper, klatrevæg og soltrapper. Som en ekstra bonus er Aalborg Havnebad altid bemandet med veluddannede livreddere.

Læs mere om Aalborg Havnebad i Aalborg… 

Grøn rejse med bus og tog i Nordjylland

Det er nemt at komme rundt i Nordjylland med offentlig transport. Planlæg din rejse med bus, tog og Plustur på rejseplanen.dk

Mød os her: