skip_to_main_content

Aairport Festival 2022

Nu er det tid til at sætte dig til rette i sædet og spænde selen, for snart flyver Aairport Festival afsted igen. Så tag med til Danmarks største elektroniske festival og få en oplevelse for livet.

Når Aairport Festival til januar 2021 sætter motoren i gang og stiger mod himlen vil det være til lyden af lækker Electronic Dance Music (EDM). Som besøgende vil du blive sendt tilbage til det gamle Egypten hvor mysterier skal udforskes, og en ny verden til de gamle egyptiske guder blive genåbnet.

Med et endnu større ambitionsniveau er der lagt op til en større produktion og et større musikprogram end tidligere. Hvem der kommer og giver den gas på scenen vil løbende blive annonceret. Men kan du ikke vente, så er der godt nyt! For den 4-5 september 2020 bliver Aairport Festivals første udendørsfestival en realitet og her kan du få en forsmag for, hvad der er i vente i 2021. Så er du klar til at træde ind i en kæmpe lufthavn og rejse til den spektakulære og unikke destination, Egypten, så book et boarding pass allerede nu.

Læs mere om Aairport Festival i Gigantium i Aalborg…