Gå til indhold

Kom bag facaden i Aalborg Kongres & Kultur Center

Foto: Destination Nord

Kom bag facaden i et af Skandinaviens største kongres- og kulturcentre.

Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC) er et sprudlende hus, der rummer alt lige fra nogle af landets største messer og kongresser til herlige musik- og teateroplevelser. Flere end 1000 arrangementer afholdes her årligt.
Aalborg Kongres & Kultur Center har tre scener; Aalborghallen, Europahallen og Det Lille Teater. Aalborghallen er den største sal i huset og kan rumme helt op til ca. 2400 siddende og 3300 stående publikummer. Den gigantiske flytbare skillevæg gør det muligt at afholde alt lige fra cirkus og skøjteforestillinger til messer, konferencer og store koncerter.

Udover scenerne har AKKC også 40 forskellige møde- og gruppelokaler med op til 240 deltagere. Aalborg Kongres & Kultur Center er et af de fortrukne steder, når nogle af landets største partier afholder landsmøder og store konferencer og kongresser.

Mange verdenskendte kunstnere har stået på scenerne i AKKC. Blandt andet kan Cliff Richard, Sting og Prince nævnes. I Skovdalen og i Gigantium står Aalborg Kongres & Kultur Center blandt andet også bag koncerter med Paul Simon, Elton John, Beyoncé, Take That m.fl.

På rundvisningen vil man komme rundt i hele huset, og guiden vil fortælle om husets historie og arbejdet bag kulisserne. Rundvisningen kan afsluttes med kaffe og kage eller en middag i Restaurant Papegøjehaven, som også har til huse i Aalborg Kongres & Kultur Center. Restauranten ligger i hyggelige lokaler med udsigt til den smukke natur i Kildeparken.

Book oplevelsen

For bestilling af rundvisninger i Aalborg Kongres & Kultur Center kontakt venligst møde- og konferenceafdelingen på tlf. +45 9935 5555.

Læs mere om rundvisning i Aalborg Kongres & Kultur Center

Praktisk

Varighed
En rundvisning varer 1 ½ time

Pris
- Prisen for rundvisning pr. person er 45,00 kr.
- Såfremt deltagerantallet ikke overstiger 20 personer, betales mindstepris på 900,00 kr. for en rundvisning

Adresse
Europa Plads 4
9000 Aalborg

Læs mere om Aalborg Kongres & Kultur Center

Yderligere inspiration

Har du brug for yderligere inspiration til sammensætningen af en spændende tur, hjælper vi gerne. Kontakt os på info@destination-nord.dk eller 99317500

Mød os her: