Kaare Fuglsang Bach Toft

Kaare Fuglsang Bach Toft

Head of Market Communication
Destination Nord
Market Communication

Jeg har mange yndlingssteder i Aalborg men et af de lidt mere ”hemmelige” er den lille kanal som løber ind fra Limfjorden og op bag Musikkens Hus og stopper inden KOMPAS Hotel Aalborg. Her kan man sidde helt tæt ved vandet, med Musikkens Hus i baggrunden og blot nyde ”stilheden” i storbyen. Et fantastisk sted.

Det første sted jeg vil vise frem til en gæst i byen vil være spadseretur langs vores "nye" havnefront. Den er blevet så fantastisk og viser Aalborg frem fra sin bedste side. 

Helt ude fra Aalborg Cable Park, hvor der virkelig er kommet liv og atmosfære, forbi Musikkens Hus og Utzon Center. Hen langs Aalborg Havnebad og Jomfru Ane Parken, hvor der altid er utrolig meget stemning og ”miljø”, forbi en af byens bedste restauranter, efter min egen mening, Restaurant Fusion. Videre forbi vores ”nye” Kulturbro og ud i Vestbyen, hvor Aalborg Street Food - The Lighthouse, vores charmerende Fjordby og ikke mindst Vestre Fjordpark, er blevet en lille oase midt i byen.

På den måde oplever man rigtig mange vinkler og ”kanter” af Aalborg, blot ved at gå en tur langs vandet

Det bedste sted at koble af i Aalborg er Egholm. Det er godt nok ikke så tit jeg kommer over på ”vores” lille ø men når det sker er der garanti for ro og mulighed for fordybelse og en stille stund. 

Mens man ligger og kigger over på enten Aalborg eller Nørresundby føler man sig utrolig langt væk fra byen, men alligevel helt tæt på for ”den er jo lige derover”. Den korte afstand til byen ødelægger ikke den fantastiske oplevelse af øen, hvor den dejlige natur og vandet helt automatisk får en til at koble af.