Gå til indhold
Aalborg Convention Bureau
Skagen

Hold dit møde i lysets land

Foto: Vesterbrofotograferne

Lyset i Nordjylland er uden mage. Ikke mindst i Skagen, hvor en koloni af malere i slutningen af 1800-tallet gjorde det verdensberømt.

Lysets land

Lyset i Nordjylland er uden mage. Ikke mindst i Skagen, hvor en koloni af malere i slutningen af 1800-tallet gjorde det verdensberømt. Man har siden diskuteret, om det var lyset eller den enestående natur, der tiltrak dem; men svaret er nok begge dele. Målinger har vist, at der faktisk er mere lys på stranden ved Skagen; men ikke nok med det, også at det kommer fra flere forskellige vinkler end inde i landet. Og naturen den er i sandhed enestående, det ved enhver, der har lagt vejen forbi.

Men at se tingene i et nyt lys handler i ligeså høj grad om perspektivet. Om at vælge lokalitet og rammer, der hjælper én til at flytte sig mentalt. Om at skabe en helt unik atmosfære. Her kan Nordjylland noget helt særligt.

I Nordjylland hylder vi det autentiske og passer godt på det, vi har. Således er Aalborg medlem, og med i top 5, på det verdensførende Global Destination Sustainability Index, som vurderer og rangerer kongresdestinationer ud fra deres præstationer og indsatser med bæredygtighed.

Et strejf af noget mere

Der er masser af muligheder for at kombinere dit møde med originale seværdigheder og aktiviteter. Et glas champagne mellem to have på Grenen, en præsentation i en flyhangar eller et strejf af den specielle stemning, der gjorde Aalborg til både kulturel højborg og Danmarks gladeste storby. Du kan bruge strandene, skovene, fjorden, kulturinstitutionerne og de charmerende byer til alt mellem himmel og jord; og gøre mødet til ét, I aldrig glemmer.

Mød os her: