Gå til indhold
Aalborg Convention Bureau
Utzon Center i Aalborg

Derfor skal du holde dit næste business event i Nordjylland

Foto: Rasmus Hjortshøj / COAST

Det er oplagt at placere dit næste møde i Nordjylland. Landsdelen er en af landets mest tilgængelige med både fly, bil, tog og bus, og så rummer Nordjylland også en lang række mødesteder i verdensklasse.

35 minutter fra CPH - og 65 fra AMS

Din næste konference eller møde i Nordjylland er ikke længere væk end en kort flyvetur fra store lufthavne som bl.a. København og Amsterdam. Med flere daglige forbindelser til flere store knudepunkter kommer dine konferencegæster let til Nordjylland – og når de lander, er der kun 10 minutter til Aalborg midtby, hvor alt er inden for gåafstand.

Mødesteder i verdensklasse

En bred variation af traditionelle og mere utraditionelle mødesteder samt et konferencecenter i verdensklasse gør Nordjylland til det oplagte sted at afholde konferencer og møder. Et væld af unikke mødesteder giver dig mulighed for at afholde konference i spændende og inspirerende omgivelser. I Aalborg ligger mødestederne i gåafstand til de mere end 1500 hotelværelser, gastronomiske og kulturelle oplevelser og meget andet, så dine mødegæster kommer ikke til at kede sig.

Aalborg Universitet – et femstjernet universitet

Aalborg Universitet er anerkendt for sin problembaserede læringsmodel af universiteter, forskere og studerende i både ind- og udland, og universitetet stryger opad på de internationale rankinglister over universiteter i verden. Med tildelingen af fem stjerner i QS Stars Rating Systems™, ligger Aalborg Universitet på niveau med internationalt anerkendte universiteter som Harvard, Oxford, Cambridge og Stanford. 

Mød os her: