Enjoy Nordjylland
Restaurant Fusion - Omakase

Nyt på Restaurant Fusion: Lad kokken bestemme menuen

2/13/2020

Kom med helt ind i troldmandens værksted. Restaurant Fusion præsenterer for første gang i Nordjylland et unikt tilbud til mad-interesserede gæster. Her er restauranten nemlig klar med konceptet Omakase, hvor kokken har frie hænder til at give gæsterne en helt unik og mindeværdig oplevelse.

Prøv konceptet Omakase, hvor kokken får frie hænder til at give gæsterne en helt unik oplevelse.

Omakase på Restaurant Fusion foregår hvor gæsterne sidder i baren, hvor der hver aften kun er 8 pladser. Det betyder at du er helt tæt på begivenhederne og kan følge tilberedning, anretning og servering af de spænende retter på allenærmeste hånd. Undervejs fortæller chefkok og ejer Vinh Quoc Du om råvarer, tilberedning og spændende historier om aftenens menu. Restaurant Fusion er den første restaurant i Nordjylland med Omakase.

Restaurant Fusion - Omakase
Restaurant Fusion - Omakase

Booker du plads til Omakase på Restaurant Fusion venter der dig en stor, gastronomisk oplevelse, hvor du er helt tæt på retternes tilblivelse. Det er muligt at reservere plads tirsdag til torsdag kl. 18.00. Der er kun plads til 8 personer pr. aften.

Restaurant Fusion - Omakase
Restaurant Fusion - Omakase

Praktiske oplysninger

1. Der er plads til 8 gæster pr. aften.
2. Det er muligt at bestille plads tirsdag - torsdag kl. 18.
3. En spisning varer ca. 3 timer og består typisk af 20-23 serveringer.
4. En Omakase-menu koster 1.200 kr. pr. person eller 2.000 kr. inkl. vinmenu.
5. Det er kun muligt at vælge én menu, og det er derfor ikke muligt at imødekomme alle allergier og kosthensyn.
6. Forudbestilling og -betaling er påkrævet.
7. Annullering er mulig indtil fire dage før besøget uden omkostninger. Ved bookinger over fire personer er annulleringsfristen dog 8 dage. 
8. Ved annullering senere end ovenstående eller ved udeblivelse, beholder Restaurant Fusion 600 kr. af forudbetalingen pr. person.

Restaurant Fusion - Omakase
Restaurant Fusion - Omakase