Gå til indhold
Cykelruter

Grøn transport

Foto: Mette Johnsen

Stop op og overvej bæredygtige alternativer, når du er på udkig efter transportmuligheder. Dit valg gør en kæmpe forskel!

Donkey – Cykelleje i Aalborg

En grønnere transportmulighed er for dig, som gerne hopper op på jernhesten for at komme rundt om i Aalborgs gader. Donkey er en APP, som gør det nemt tilgængelig og hurtigt at leje en cykel, når og hvor det passer dig.

Voi
Foto: Voi

VOI

Med VOI el-løbehjul kan du hurtigt og nemt komme rundt i Aalborgs gader og samtidig tænke på miljøet. Denne grønne transportmulighed er let tilgængelig og findes flere steder rundt om i byen. Download appen for at få adgang.

Ladestandere for el-biler

Er du el-kørende har du masser af muligheder for at lade din bil op i hele Destination Nord / Nordjylland. Via linket kan du søge på din nuværende placering og se hvor i nærheden der er en ladestander.

NT - Brintbus
Foto: Nordjyllands Trafikselskab

Bæredygtig transport

Nu kan du på flere ruter kører med 100% CO2-neurale busser, der kører på certificeret biogas. Du finder biogasbusserne ved at holde øje med de busser hvorpå du ser teksten ”bussen kører på biogas”.
Nordjyllands Trafikselskab
Foto: Palle Westergreen

Et nyt tiltag

Et nyt tiltag for både bybusser og de nye plusbusser i Aalborg, skal alle køre på el. Dette kommer til at omfatte driften af 97 bybusser samt 13 Plusbusser i Aalborg kommune. Man regner med at de første busser kommer på gaderne til sommer 2022 og i 2023, forventer man at samtlige busser gerne skulle være omstillet.

Mød os her: